Miksi yritys tarvitsee kotisivut: 5 tärkeintä syytä

Miksi yritys tarvitsee kotisivut: 5 tärkeintä syytä

Tämä artikkeli kertoo tärkeimmät syyt, miksi jokainen yritys tarvitsee kotisivut.

Hakukonenäkyvyys

Google on maailman suosituin verkkosivu. Näkyykö yrityksesi siellä? Entä millä sijalla se on? Hakukoneoptimoidut kotisivut takaavat korkean sijan Google-haun järjestyksessä. Parhaimmilla sijoilla olevat kotisivut saavat valtavan määrän vierailijoita hakukoneiden kautta.

Kotisivut luovat uskottavuutta

Kotisivut on helppo tapa tuoda yrityksellesi lisää uskottavuutta. Asiakas on valmiimpi käymään kauppaa yrityksen kanssa, joka heijastaa heille luotettavuutta. Nykyään käytetyin tapa asiakkaille selvittää tietoa yrityksestä on vierailla heidän kotisivuiltaan.

Omilla kotisivuillasi yrityksesi imago on täysin sinun hallinnassasi, sillä ne voidaan toteuttaa juuri sinun yritykselle sopiviksi. Parhaimmillaan laadukkaat kotisivut painuvat asiakkaan mieleen ja he palaavat myöhemmin vierailemaan niillä uudelleen.

Verkkosivut myyvät puolestasi

Vuonna 2020 netin kautta oli viimeisten kolmen kuukauden aikana ostanut tavaroita tai palveluita 54 prosenttia väestöstä. Tämä luku on myös ollut edelleen kasvamaan päin vuosi vuodelta. On siis selkeää, että verkossa läsnä olemisella on oleellinen vaikutus myyntiin.

Kotisivut ovat myös tavoitettavissa yrityksen aukioloaikojen ulkopuolella ja parhaimmillaan tekevät myyntiä sinun nukkuessasi.

Vaivatonta asiakaspalvelua

Kotisivut hoitavat asiakaspalvelua puolestasi. Sivusto tarjoaa tietoa asiakkaille ja voi vaikkapa vastaanottaa sähköpostit myös niihin aikoihin, kun soittaminen ei onnistu.

Kohdennettu markkinointi

Kotisivujen avulla voit halutessasi kerätä sähköpostilistaa tarjoamalla asiakkaille mahdollisuutta tilata yrityksesi uutiskirjettä. Tällaiselle listalle saadut asiakkaat ovat jo valmiiksi kiinnostuneita yrityksesi tarjonnasta ja ovat erinomainen kohderyhmä, jolle markkinoida palveluitasi.

Puuttuuko yritykseltäsi kotisivut?

Kauttamme saat kotisivut helposti avaimet käteen ‑periaatteella. Keskity itse siihen mitä teet parhaiten.

Tutustu palveluun